Betalingsmetode

BETALING MED KREDIT ELLER DEBIT CARD


Vi accepterer for øjeblikket Visa, MasterCard og American Express kreditkortbetalinger fra de fleste steder over hele verden. Betaling med kreditkort eller betalingskort er sikkert, nemt og bekvemt på stedet.


Vi tager alle skridt for at beskytte vores kunder personlige oplysninger mod tab, misbrug og ændring. Vi bruger krypteringsteknologi, når du modtager og overfører dine personlige oplysninger på vores websted. Alle de oplysninger, du giver, er sikret ved hjælp af Secure Sockets Layer (SSL) -krypteringsteknologi. Vi bruger SSL-teknologi til at forhindre, at dine oplysninger bliver opsnappet og læst, som det overføres via internettet. Derudover testes vores hjemmeside dagligt.


Bemærk: Vi gemmer ikke eller gennemgår dit kreditkort og dine personlige oplysninger. Såfremt der opstår problemer vedrørende dit kreditkort eller betalingskort, skal du kontakte MoneyBookers eller dit kreditkortselskab for at få hjælp? Vi kan ikke acceptere noget ansvar for eventuelle kreditkort- eller betalingskortbetalingsproblemer.